OM MIG

OM MIG

 

Jeg er uddannet stylist fra Art Of Style i Kolding, en skole som har afdelinger i hele landet.

 

På skolen har jeg fået en god og brugbar uddannelse som stylist, og jeg arbejder idag med helheds stylinger, dvs. at jeg kan sørge for både make-up, hår og tøj.

 

Oprindeligt er jeg uddannet som designer fra TEKO i Herning, og det er en uddannelse jeg kan bruge meget i arbejdet som stylist - jeg har et dybdegående kendskab til modebranchen, designere, snit, pasform og materialer og alle disse elementer er vigtige i arbejdet som stylist.

 

Kombinationen af de to uddannelser gør mig meget stærk og sikker i arbejdet som stylist, og det betyder at jeg kan arbejde med flere arbejdsområder.

 

Jeg har som freelance stylist og make-up artist base i Århus, men jeg arbejder i hele Danmark, ligefra Ålborg, Esbjerg, Odense og København og alt derimellem.

 

Som freelance stylist har jeg mange forskellige arbejdsområder, hvilket er noget af det der gør arbejdet som stylist så attraktivt for mig.

 

Personlig styling er en af mine store passioner, da jeg her får lov at arbejde med mange forskellige typer mennesker; alle med forskellige ønsker og behov til stylingen.

 

Nogle har brug for et garderobetjek, andre vil have den helt store make-over og nogle har brug for hjælp til specielle lejligheder såsom store fester og bryllupper. I flere år har jeg undervist i make-up og styling, og jeg afholder aftener hvor jeg kommer og underviser i alt fra make-up til hvordan man klæder sig efter sin kropstype.

Derudover har jeg et fast samarbejde med forskellige fotografer, tøjfirmaer, reklamebureauer osv., hvor jeg typisk har ansvaret for hele stylingen, og igen er arbejdet meget varierende alt efter hvilket look og udtryk vi skal have frem på billederne.

 

Jeg har boet i London, hvor jeg også arbejdede med make-up og styling. Se dette link fra en opgave for YSL, hvor jeg assisterede chef make-up artisten.

 

http://www.youtube.com/watch?v=icpNsm5baVA&feature=related

 

Klik på dette link for at se et indslag fra Rabatten på DR, hvor jeg tester hjemmelavet make-up mod budgetvenligt købe make-up.

http://www.dr.dk/DR1/Rabatten/Indslag/2010/Efteraar_2010/Uds._29/20100930150625.htm

 

Såfremt du har nogle spørgsmål, ønsker eller kommentarer skal du endelig kontakte mig, og så kan vi sammen finde frem til en løsning på den styling du har i tankerne.

 

/Anne Rimmer