PERSONLIG STYLING GARDEROBE

PERSONLIG STYLING GARDEROBE

 

 

Kunne du tænke dig at få personlig vejledning til din garderobe, tilpasset dine ønsker og behov, tilbyder jeg en række forskellige muligheder indenfor personlig styling. Har du et helt specielt ønske må du endelig kontakte mig, og sammen finder vi ud af at få opfyldt lige præcis dine ønsker for personlig styling.

 

Jeg stræber efter at inspirere til en god og personlig stil, hvor personlighed, kropstype og mode bliver forenet med dine ønsker og behov.

 

Garderobetjek

 

Hvis du drømmer om en sammenhængende garderobe og en sikker stil skal du have et garderobetjek.

 

Vi taler først om dig, din stil og hvordan den skal passe ind i din hverdag, ønsker og drømme om hvordan du gerne vil klæde dig - alt tager udgangspunkt i din kropstype og personlighed.

Vi gennemgår sammen din garderobe, får ryddet op, og derefter vil jeg guide dig til hvordan du får en sammenhængende garderobe, der matcher dit budget, din kropstype og understreger din personlighed.

Bagefter vil du have en god viden om hvilke snit, farver og materialer der klæder dig, og du have gode shoppe og stil tips der kan bruges, når du shopper, og på denne måde undgår du nemmere fejlkøb. Du vil have et mere sammenhængende tøjskab, hvor du bedre vil kunne kombinere dit tøj i forskellige sæt, og du vil føle du har mere tøj selvom vi har ryddet op, fordi dit overblik er blevet bedre.

Efter konsultationen laver jeg en guide til dig med alt det vi har gennemgået, som du fremover kan bruge hvis du kommer i tvivl om hvad der klæder dig.

 

Garderobetjekket kan kombineres med en shoppingguide eller en make-over.

 

Shoppingguide

 

Bliver du stresset og træt ved tanken om shopping, kommer du altid hjem med den samme type bluse eller trænger dit garderobe til at blive frisket op? Jeg kan lære dig at shoppe, så du undgår fejlkøb samt du kan opnå større glæde ved at shoppe, hvis du ved hvad du skal gå efter. Du får et overblik over hvilke butikker og mærker som matcher dig bedst - både ifht. din figur, stil og budget. Samtidig vil du få en større glæde ved at shoppe, fordi du vil komme hjem med ting du faktisk kan bruge og ikke bare endnu et fejlkøb.

 

Vi går målrettet efter de ting, du mangler for at få din garderobe til at hænge sammen.

 

Shoppingguiden kan kombineres med et garderobetjek eller en make-over.

 

Styling aften

 

Jeg afholder veninde aftener, hvor jeg vil lære jer om stil og kropstyper. Her vil I få større viden om hvordan man klæder sig alt efter kropstype, få fif og gode råd til shopping, mode og stil. En sjov og hyggelig aften hvor alle bagefter vil have større viden om personlig stil og shopping. Sådan en aften kan sammensættes efter mange måder og tilpasses jeres behov og ønsker.

 

 

Specielle lejligheder

 

Har du brug for det helt rigtige outfit til en speciel lejlighed kan jeg hjælpe dig, så du kommer til at se helt perfekt ud til festen. Vi kan finde det helt rigtige sæt tøj i din garderobe, og vi kan også sammen gå i butikker og købe det helt rigtige sæt til dig.

 

Jeg hjælper ligeledes brude med at finde den helt rigtige kjole til den store dag. Den kjole skal naturligvis passe til brudens figur og personlighed, men den skal også matche brylluppet som helhed, og der kan jeg hjælpe med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Hvis du har brudepiger kan jeg også hjælpe med at deres kjoler.