PERSONLIG STYLING MAKE-UP

MAKE-UP OG HÅR

 

Kunne du tænke dig at få personlig vejledning til din make-up, tilpasset dine ønsker og behov, tilbyder jeg en række forskellige muligheder indenfor personlig styling. Har du et helt specielt ønske må du endelig kontakte mig, og sammen finder vi ud af at få opfyldt lige præcis dine ønsker for personlig styling.

 

Make-over

 

Hvis du er træt af dit look og trænger til inspiration og fornyelse kan jeg hjælpe dig. Jeg vil lære dig at lægge din make-up på nye måder både til dag og aften, lære dig forskellige teknikker og give dig masser af gode råd om make-up og skønhed. På samme måde vil jeg lære dig at style og sætte dit hår - både de hurtige løsninger til hverdag og dem hvor du har tid til at gøre lidt mere. Jeg vil vise dig hvilke produkter og redskaber du kan bruge og lære dig hvordan du selv kan gøre kunsten efter. Når vi er færdige har du fuldstændig styr på at lægge din make-up, hvad der klæder dit ansigt og hvorfor, hvilke produkter der er gode til dig og dit ansigt, du vil have mere styr på dit hår og have flere muligheder - også når det skal gå hurtigt, du vil have styr på hvilke produkter og redskaber du kan bruge i dit hår. En dag med fokus på dig hvor du bagefter vil have styr din personlige stil indenfor make-up og hår.

 

 

Brude make-up

 

Det er din helt store dag, og en af livets største fester, og derfor skal du selvfølgelig se helt vidunderlig ud. Du er måske lidt nervøs på selve dagen, og derfor kan det være en stor lettelse at slippe ansvaret og lade andre sørge for, at du kommer til at se helt perfekt ud på den store dag.

 

Jeg kan sørge for både hår og make-up, og det vil naturligvis være hår og make-up der er tilpasset dit brude look, og en holdbar make-up der kan klare både tårer og masser af grin. Jeg kommer et par timer inden, således vi har god tid til at få dig gjort klar - helt uden stress og jag.

 

Inden den store dag kan vi mødes til en prøvedag, hvor vi i grove træk finder frem til dit brudelook.

 

 

Polterabend

 

Hvis du har en veninde som skal giftes, og gerne vil give hende en sjov polterabend, så lad mig komme ud og lægge en make-up og sætte hendes hår. Der er mange muligheder for polterabender - vi kan give hende et kursus i make-up, vi kan style hende til en billedeserie eller måske en kalender til hendes kommende mand.

 

Det kan også være brudgommen som skal kastes ud i, at få lavet nogle sjove billeder til sin kommende brud - mulighederne er mange.

 

Kontakt mig, og så kan vi tale om jeres ideer og ønsker, og sammen finder vi en passende løsning.

 

Make-up aften

 

Gennem flere år har jeg undervist i make-up, og jeg har holdt rigtig mange make-up aftener. Jeg kommer hjem til jer, og så får I hver især lagt en make-up tilpasset jeres ønsker og make-up behov - hvad der er en fest make-up for nogen er måske en hverdags make-up for andre. Undervejs kommer jeg med gode råd, tips og ideer, såldes når aftenen er slut vil I alle have fået en større viden on make-uppens forunderlige verden.

 

 

Tøse bytur

 

Skal dig og pigerne i byen og vil I gerne tage jer ud fra jeres allerbedste side kan I booke mig til at komme og shine jer op til en fantastisk aften. Så får I alle ordnet hår eller make-up eller begge dele hvis I gerne vil stråle fra jeres skønneste side.

 

 

Make-up kursus

 

Nogle gange trænger man til fornyelse, men måske kan du ikke selv se hvordan du kan forny eller ændre dit make-up look. Bruger du stadig den samme blå eyeliner fra 1980'erne, er du i tvivl om hvilke farver du skal bruge, ved du ikke hvordan man lægger en flot øjen make-up - så tøv ikke med at kontakte mig, og så finder vi sammen frem til hvordan vi kan forny dit look.

 

 

Festlige begivenheder

 

Skal du til en begivenhed, hvor du gerne vil se fantastisk ud kan jeg hjælpe dig med make-uppen og håret. Sammen finder vi det helt rigtige look til dig, således du får et fuldendt look hvor din make-up og håret passer til tøjet, og ikke mindst den begivenhed du skal til. Det kan være alt fra en skøn sommerfest, til de helt store fester som bryllupper, runde fødselsdage og andre mærkedage, og til en aften ude med veninderne eller til en speciel date.

 

Har du brug for hjælp med tøj og accessories til den store fest kan jeg også hjælpe med dette - se under fanen PERSONLIG STYLING GARDEROBE.